Homepagina
Welkom terug op de vernieuwde website van Het Sasje!

Zoals u wellicht weet is de website van Het Sasje een behoorlijke tijd uit de lucht geweest. De beheerder van de site heeft destijds talloze pogingen ondernomen om de op een homeserver geplaatste, verloren geraakte site weer 'terug te krijgen'. Dat is echter niet gelukt..., maar niet getreurd, want nu is er deze nieuwe website! Met een eigen domeinnaam en veel serverruimte ter beschikking, kunt u er verzekerd van zijn dat de site niet opeens weer spoorloos verdwijnt.
Ook deze keer komt het initiatief voor de website van comité 't Sasje, en dan met name Cor Blad. Als Sassiaan en actieflid van comité 't Sasje, ging het hem aan het hart toen de met zorg samengestelde internetpresentatie was verdwenen. Ook ik, als webdesigner en oudcollega van Cor vond het vreselijk en zag vele uren werk in rook opgelost. Toen Cor me benaderde voor een herstart van de website heb ik niet getwijfeld en direct mijn medewerking toegezegd. Dus hier issie dan! De nieuwe website; voor u; door mij; van Comité 't Sasje!

Veel kijk- en leesplezier toegewenst!

Comité 't Sasje
Comité 't Sasje

 
Instellingen

Hier vind u een aantal instellingsmogelijkheden die mogelijk voor u het gebruik van deze website kunnen vereenvoudigen. Een aantal functies van uw browser kunt u met een enkele klik aanroepen.

Zo kunt u door op onderstaande links te klikken de pagina aan uw favorieten toevoegen of als startpagina instellen.

Stuur deze pagina door naar een e-mailrelatie